onsdag 6 juli 2011

Kaninläger haha!

Hanna hade visst glömt att säga till en som var anmäld till lägret att det inte blev nått så hon kom hit :3 hah.. så vi hade ett iallafall! jag, hon (Kajsa) och Saga! (; det var jättekul! Vi hoppade en bana på gården och sprang lite i racebanan och så (:

The Perfect Hugo
Hoppade bra. men var lite väl intresserad av Lenobia och Lillen när de var ute samtidigt. Men annars är han duktig. Hoppar med bra fart och så :)

Ytterforsens Lillen
Hoppar ju fortfarande väldigt lågt men hoppar iallafall. Hon har ganska bra fart och är faktiskt duktig för att ha hoppat så lite.

Härs-pars Simon
Simon har som vanligt dålig fart och var inte på så mycket hopphumör. Han var mer intresserad av alla andra kaniner.

Pontus
Han har jättehög fart men lite föör hög. För han hinner som inte hoppa och då slarvar han. men han hoppade jääättebra idag! Det är ju första gången han hoppar och han hoppade typ 20cm! Stoolt! han blir kanske en bra hoppkanin iallafall! Men han måste sluta slarva bara...

Pancake
Hoppar typ inte. Han förstår inte riktigt vad han ska göra. Men typ 5cm hoppade han iallafall ;) han har ingen fart heller typ.. Det är första gången för honom också.

Dennis 
Typ samma som med Pankakan.

Jag och Saga fyllde en låda med jord / sand i som vi satte in i hagen! Hugo fattade att han skulle gräva där och han grävde ner till botten, men Simon föredrog gräset istället ;)


Simon i morse

Simon

Pontus

Pontus med nått i rumpan x3

Hugo ♥

Puss ♥

Kajsas kanin Lenobia

Lenobia i lilla diket 
/Nova

Inga kommentarer: